Η Δ.Ο.Κ. κατασκεύασε το δικό της κιόσκι πυρασφάλειας

April 26, 2012  
Βρίσκεται στη κατηγορία Nεα

 

 

 

 

 

 

 

 

Το νέο κιόσκι της Δ.Ο.Κ. είναι γεγονός έπειτα από προσπάθεια πολλών ετών.
Στο σημείο “Πυρομαχικά” του υψώματος “Βασιλάκη” η ομάδα από την ίδρυσή της προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες πυρασφάλειας επιβλέποντας τον τομέα Παγγαίο – Γεωργιανή – κάμπος Φιλίππων – Κρηνίδες – Ζυγός – Σταυρός Αμυγδαλεώνα. Καθ’όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου από τον Ιούνιο και μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη κάθε Κυριακή αλλά και καθημερινές όταν το απαιτούν οι περιστάσεις σε περιόδους αυξημένης επικινδυνότητας μέλη της Δ.Ο.Κ. σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία επιβλέπουν όλο το παραπάνω τομέα.
Βέβαια αυτό μέχρι τώρα γινόταν χωρίς στέγη κάτι που έκανε το έργο μας αυτό ιδιαίτερα δύσκολο κάτω υπό τις καλοκαιρινές συνθήκες.
Φέτος όμως δεχθήκαμε την ευγενική χορηγία του Δασαρχείου Καβάλας που μας παραχώρησε την ξυλεία και τα ασφαλτικά φύλλα οροφής καθώς την χορηγία των δήμων Καβάλας και Παγγαίου που μας παραχώρησαν τις πρώτες ύλες για την κατασκευή της πλάκας. Σημαντική βοήθεια επίσης και εκείνη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας που ανέβασε νερό στο σημείο για να φτιάξουμε τη πλάκα.
Τέλος το μεγάλο μπράβο ανήκει ακόμη μια φορά στους εθελοντές. Στα μέλη μας που εργάσθηκαν ώστε το κιόσκι αυτό να γίνει πραγματικότητα.
Μπράβο σε όσους εργάσθηκαν για αυτό και μπράβο σε όσους έδειξαν το ενδιαφέρον τους απλά και μόνο με τη παρουσία τους.

eXTReMe Tracker